Koliko su žene "lake" širom svijeta?


Klikni ovdje za kartu u izvornoj veličini

Kontroverzni i samoprozvani "svjetski zavodnik" ili "seks turista" Darjuš Valizadeh, poznat i pod imenom Ruš V, postao je relativno popularan zahvaljujući blogu na kom možete pronaći detaljne opise njegovih seksualnih podviga širom svijeta.

Darjuš je objavio i nekoliko seksualnih vodiča, koji su se, očekivano, našli na udaru feminističkih grupa i onih koji smatraju da njegove teorije ne drže vodu. Ipak, ima mnogo onih koji se okupljaju na njegovom forumu i iznose spostvena iskustva.

Na основу iskustva Darjuša Valizadeha i njegovih obožavalaca, autor Nikolas Džek stvorio je kartu sveta koja je za kratko vrijeme postala veliki hit na internetu.

Ova karta pokazuje koliko su žene "lake" u pojedinim zemljama. Recimo, Iran, Irak, Saudijska Arabija i Jemen pokazali su se kao najteža mjesta za potencijalne "ljubavnike". Španija, Italija, Alžir i Libija nešto su otvorenije, a Francuska, Njemačka, Velika Britanija, Austrija i Švedska spadaju u "normalnu" kategoriju.

U lakoj kategoriji našao se veliki broj zemalja, između ostalog i Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Slovenija, a u vrlo lakoj kategoriji su Peru, Bolivija, Kuba i Tajland. 

Izvor: index.hr



Primjedbe