“Erbas Novak Đoković” sletio na aerodrom Banjaluka FOTO




Avion "Er Srbije", koji je danas poletio iz Beograda, sletio je na Aerodrom Banjaluka, čime je zvanično ponovo uspostavljen vazdušni saobraćaj između Srbije i Republike Srpske.

Avion "Erbas A319 Novak Đoković" poletio je sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" u 12.05 časova, a nakon što je sletio biće organizovana svečana ceremonija u foajeu Aerodroma Banjaluka.

Letovi na relaciji Banjaluka - Beograd u ovoj zimskoj sezoni biće uspostavljeni na dnevnom nivou. Polazak iz Beograda za Banjaluku predviđen je u 14.00 časova, a polazak iz Banjaluke u 15.25 časova.

U predstojećoj ljetnoj sezoni planirani su dva leta - prijepodnevni i večernji. Utorkom, četvrtkom i subotom polasci iz Beograda su u 8.00 časova, a iz Banjaluke u 10.45 časova. Ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom polasci iz Beograda biće u 18.40 časova, a iz Banjaluke u 21.35 časova.

Dolazak "Erbasa A319 Novak Đoković" na Aerodrom Banjaluka zabiljeljili su svojim kamerama fotoreporteri "Glasa Srpske" Aco Čavić i Velibor Tripić.
















Primjedbe