Seksi novinarke u pohodu na Brazil FOTO





Rio de Žaneiro - Pored muškaraca, za koje važi da bolje poznaju fudbal, pažnju na ovogodišnjem Mundijalu privukle su i atraktivne novinarke koje su otišle put Brazila da izvještavaju o (ne)uspjesima svih reprezentacija.
Poslije seksi navijačica, supruga i djevojaka fudbalera, na redu su stigle i atraktivne novinarke. Muškarci su svakako mnogobrojniji među reporterima, ali su dame mnogo više privukle pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom kao i drugačijim načinom prikazivanja stvari. Među novinarkama dominiraju one iz Latinske Amerike Brazilke, Čileanke i Meksikanke.
Pažnju je najprije privukla Čileanka Jendelin Nunjez koja je izvještavajući sa Mundijala odlučila da obiđe najpoznatiju plažu u Brazilu, Kopakabanu, i da isproba kako joj stoje kupaći kostimi i svojim izgledom "zapalila" sve prisutne. U žižu javnosti došla je i tokom utakmice osmine finala sa Brazilom kada je pokazala grudnjak u bojama njene reprezentacije kada je Aleksis Sančez postigao izjednačujući pogodak. Jaku konkurenciju dobila je u Meksikankama Ines Sainc, Vanesi Hupenkoten i Mariji Gonzalez koje su takođe svojim izgledom zaludjele mnoge gledaoce, a njihove slike preplavile su portale širom svijeta. Vole da se šale pred kamerama, pa čak i da zaplešu. Hupenkoten je možda najpopularnija od njih, a mnogi su nakon utakmice Meksiko - Brazil više govorili od njoj nego o igračima "sombrerosa" i junaku utakmice golmanu Giljermu Očoi.
Tu je i domaća novinarka Sabine Simontao koja je postala popularna nakon što ju je tokom živog prenosa poljubio hrvatski navijač. Ona je tada izvještavala u uvodnoj utakmici Mundijala između Brazila i Hrvatske. Pored pomenutih djevojaka treba izdvojiti još i Luli Fernandez iz Argentine, Federiku Fontanu iz Italije, Amerikanku Erin Endrjuz, kao i Špankinju Saru Karbonero koja je supruga golmana "crvene furije" Ikera Kasiljasa.

Danijel Radujković






Primjedbe