U centru Zagreba uvredljiva naljepnica upućena Srbima


foto:www.net.hr


Na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu pojavila se naljepnica sa uvredljivom slikom i natpisom "srpsko porodično stablo", na engleskom jeziku/Serbian Family tree /, na kojoj je predstavljeno stablo sa obješenim ljudskim figurama. 

Uvredljiva naljepnica se pojavila na jednom stubu na centralnom zagrebačkom trgu, koja "vrijeđa razum svih koji ga imaju". 

"Osim što takav čin nepoznatog autora i izvršioca predstavlja govor mržnje, velika je sramota i baca ljagu na hrvatsku metropolu kao takvu", javili su hrvatski mediji. 

Naljepnica je ubrzo skinuta, a policija je utvrdila da se na drugim mjestima nisu pojavile slične naljepnice.

foto:www.net.hr

foto:www.net.hr

Primjedbe

  1. Ma neka sisaju kitu Srbima.Ljudi su moderni ,europljani.

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno23.11.13

    E moji jadni krvati, bas ste i pravi krvati, krvoloci stalno zedni krvi. Jel za vas rat ikad prestao. Poklali ste milion Srba u Jasenovcu i nikad nije dosta klanja. Sta mislite da su Srbi poceli da vam se svete poslije onoga rata kao sto se vi svetite nad preostalom sakom Srba. Ne bi niko od vas prezivio do sada. Srbi su vas primili da vladate u bivsoj drzavi, niko nije vase koljacko ustastvo ni spominjao da se vi ne bi neprijatno osjecali. Vi krenuli praviti NDH 91 godine, sa namjerom da sve Srbe pobijete, Srbi se digli na ustanak pa Srbi krivi. Sta je sad, jel rat zavrsen ili za vas nije dok ne pobijete to saku preostalih Srba. Ratno stanje je u hravatskoj, uskoro bi mogli i koncetractioni logori biti otvoreni, usli ste u raich, mozete sve raditi, klati ubijati, bacati zive u ciglane i krecane, vasi fratri ce vas predvoditi kao i uvijek, ima li ikakvog boga da vas vidi i nagradi za vasa dobra djela. Dabogda vi svi dozivjeli ovo sto pozeljeli Srbima.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar