Kakve automobile voli Viktor Janukovič? VIDEO




Dok je većina građana i novinara koji su obilazili napuštenu rezidenciju ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča bila impresionirana vještačkim jezerom i velikim jedrenjakom, golf terenom ili mini zoološkim vrtom, ljubitelji automobila mogli su da uživaju u pravom muzeju old-tajmera, koji u najvećoj mjeri potiču iz period Sovjetskog Saveza.

U okviru rezidencije izloženi su brojni klasični automobili, od onih najmanjih, marke Zaporožac, poput modela ZAZ-965 baziranom na starom FIAT-u 600, pa do velikih sovjetskih limuzina.

I dok su Ukrajinci šetali posedom svog predsednika, u gradu Gostomelj u jednom skladištu otkrivena je još jedna, potpuno drugačija kolekcija.

Ovog puta reč je o savremenim automobilima, koji prema nezvaničnim inofrmacijama pripadaju sinu ukrajinskog predsjednika.

Kako navode mediji, u skladištu se nalazi dvanaest luksuznih automobila, čija vrijednost se procenjuje na 2 miliona dolara, a među njima izdavajaju se blindirani terenac Knight XV kanadske kompanije Conquest i Mercedes SLS AMG:

 


Primjedbe