"Karioke" u srcima ljepotica FOTO




Brazilija - Najveći sportski događaj ove godine na planeti svakako biće Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu. Pored svega onog što čarobnu igru na magičnom četvorouglu čini najljepšom sporednom stvari na svijetu, predstojeći Mundijal obilježiće i lijepe žene.

Brazil je inače poznat kao zemlja fudbala, kafe i sambe! Karneval u Rio de Žaneiru je svjetska atrakcija na koju pohrle milioni turista da bi vidjeli ljepotu žena u Brazilu, ali i njihovo umjeće u igri i pjesmi - u sambi.
Brazilske ljepotice pripremaju se da pored igrača budu zvijezde koje će pobuđivati pažnju i maštu gostiju sa svih dijelova planete koji stignu u najveću zemlju Južne Amerike.

Međutim, djevojke zamamnih oblina i seksepila neće biti samo atrakcija za oči. Veliki broj njih će redovno da prati i navija za svoju reprezentaciju - Brazil! Tamošnja, ali i svjetska javnost preplavljena je fotosima atraktivnih djevojaka koje se na njima pojavljuju u dresovima, ali i kupaćim kostimima u  nacionalnim žuto-zelenim bojama "karioka". "Adidasova" lopta "brazuka", s kojom će se igrati utakmice na Mundijalu, nezaobilazan je rekvizit.

Nema sumnje da će Nejmar, Tijago Silva, Dani Alveš, Hulk, David Luis i ostali Brazilci imati najvatreniju podršku sa tribina. Na njima je da se pokažu ne samo pred ljepoticama već i milionima svojih navijača.
A ko ne bi volio da mu 12 igrač budu neka od ljepotica sa fotografija!






Primjedbe