Ljepotice okupirale Brazil FOTO




Sao Paulo - Kada je Brazil dobio organizaciju Mundijala bilo je jasno da će ga obilježiti nevjerovatna atmosfera, koju će dodatno podgrijati prelijepe žene. Brazilke su jedne od najljepših na svijetu, ali, sudeći prema fotografijama koje stižu iz Južne Amerike, imaće i konkurenciju u ostalim ljepoticama širom svijeta.

Lude za fudbalom, uvijek atraktivno (ne)obučene u navijačka obilježja, te nasmijane, južnoameričke djevojke opravdale su očekivanja već na startu turnira.

Zato nije ni čudno da su brojni objektivi bili usmjereni upravo prema njima, a fotoreporteri će tek imati pune ruke posla kada se Mundijal zahukta i kada pristignu navijačice iz svih krajeva svijeta.
Brojni svjetski mediji u raznim izborima već su proglasili najljepše navijačice, poput Rafaele Farge, koja je dobila titulu za najljepšu zadnjicu u Brazilu, ali tek slijede pravi izbori.

Na fotografijama se vidi da će veliku podršku u Brazilu imati i Nigerija, zahvaljujući prelijepoj Mersi Ajisafe, koja će iz sveg srca bodriti "superorlove".

Ništa manju podršku neće imati ni Argentina. Iako njihova reprezentacija prvi meč igra u noći između nedjelje i ponedjeljka protiv BiH, Argentinke su već okupirale Brazil i baš kao njihovi fudbaleri, biće velika konkurencija domaćim navijačicama.

I aktuelni šampion svijeta Španija imaće prelijepe predstavnice, baš kao i Kostarika, Južna Koreja...











Primjedbe